... we kunnen niet zonder!

Vele vrijwilligers zorgen er wekelijks voor dat er getraind kan worden, wedstrijden kunnen worden gespeeld, dat er wat gegeten en gedronken kan worden in de kantine, dat kleedkamers netjes schoon zijn, ga zo maar door.... Leden, ouders en anderen die een enorm belangrijke functie vervullen voor onze mooie club, in hun eigen vrije tijd!

S.C. TWIST heeft als actieve sportvereniging continue vrijwilligers nodig. Vanuit het bestuur wordt voortdurend gezocht naar mensen die bereid zijn, in welke vorm dan ook, een bijdrage te leveren aan het functioneren van onze vereniging. Niet alleen omdat dat noodzakelijk is om een vereniging als S.C. Twist draaiende te houden, maar ook omdat vrijwilligers uiteindelijk een belangrijk deel van het verenigingsleven bepalen. Kortom, het is niet alleen noodzakelijk, maar vooral ook leuk om samen S.C. Twist vooruit te stuwen!

Vanzelfsprekend zijn we ook blij met iedere ouder (m/v) die bereid is om een deel van zijn of haar vrije tijd in het plezier van zijn of haar kind en de andere kinderen te investeren. Wij kunnen u verzekeren dat het een waardevolle investering is.

Wij kunnen bij een groot aantal taken uw hulp gebruiken zoals kantinediensten, onderhoud terreinen en clubgebouw, PR activiteiten, sponsorwerving, activiteiten en festiviteiten  enz.  

In een uitgave van het vrijwilligers magazine van de gemeente Vlaardingen stond een artikel over het coachen bij de korfbal.

Goeddoen LR 20

              Klik om te vergroten

Belangstelling?

Heeft u belangstelling om eens te praten of S.C.Twist uw kennis en inzet kan gebruiken en of dat voor u de moeite waard is? Neem dan contact op met Marjan van Reij via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bekijk over dit onderwerp ook een filmpje: (klik onder) 


Youtube KNVB vrijwilligerpromo