verenigingsfitnessSCV2017 (1)   verenigingsfitnessPP2017

Zwanensingel 9
3136GZ Vlaardingen
010 474 65 65

 

Watersportweg 11
3138HB  Vlaardingen
010  249 22 55

Start nu met voordelig fitnessen op
Sportcentrum Vlaardingen

Wilt u ook graag werken aan uw conditie en uw spieren versterken in een gezellige en sfeervolle omgeving? Sportcentrum Vlaardingen helpt u graag uw doelen te bereiken.
Sportcentrum Vlaardingen is een multifunctioneel leisure centrum voor bewegen en ontspanning. U kunt bij ons fitnessen, tennissen, groepslessen volgen en gebruik maken van sauna en of zonnestudio. Sportcentrum Vlaardingen heeft bovendien een gezellig sportcafé waar u gezellig wat kunt eten en drinken. 
Spelende leden van onze vereniging kunnen tegen een voordelig tarief onbeperkt. fitnessen en deelnemen aan alle groepslessen.
Ga nu naar www.verenigingsfitness.nl/sctwist  en meld je aan voor meer informatie.

 

Start nu met voordelig fitnessen op de Polderpoort.

Wilt u ook graag werken aan uw conditie en uw spieren versterken in een natuurrijke rustgevende omgeving? Sportcentrum Polderpoort helpt u graag uw doelen te bereiken.
Sportcentrum Polderpoort is een centrum gelegen in het natuurgebied de Broekpolder, waar sport, horeca en recreatie activiteiten gefaciliteerd worden.
Spelende leden van onze vereniging kunnen tegen een voordelig tarief onbeperkt fitnessen en deelnemen aan alle groepslessen.
Ga nu naar www.verenigingsfitness.nl/sctwist  en meld je aan voor meer informatie.

 

 

  b2019beeldschermVfitnessAlgemeenScv