Corona downloads

CORONA ROND

Download hier diverse stukken m.b.t. de corona maatregelen

  MAP ALGEMEEN 2 MAP HANDBAL 2 MAP KORFBAL 2 

CORONA ROND

 

S.C.TWIST en CORONA

Corona protocol - update 18 oktober 2020

Op 13 oktober 2020 zijn nieuwe maatregelen afgekondigd door het kabinet in de strijd tegen Corona. Ook bij Twist zullen derhalve de regels strenger zijn. Dit protocol geldt voorlopig tot 11 november 2020. Eerdere versies van het protocol vervallen. Hou de website (sctwist.nl/corona) in de gaten voor aanvullingen en actualisaties

De basis van deze regels zijn de maatregelen van RIVM en het besluit van het bestuur van 16-10-2020, om af te zien van de mogelijkheden voor trainingen voor leden van 18 jaar en ouder, zoals voorgesteld door de sportbonden.

Dit protocol geldt zowel voor onze eigen accommodatie, als de sportzalen, tenzij anders aangegeven.

GEBRUIK ACCOMMODATIES

 1. Alle wedstrijden vervallen.
 2. Training is alleen toegestaan voor leden t/m 17 jaar.
 3. De tennisbanen mogen worden gebruikt, maar alleen voor enkelspel.
 4. De kantine en kleedruimtes zijn gesloten. Toiletvoorzieningen mogen gebruikt worden. In de sporthal mag de kleedruimte alleen gebruikt worden om de zaal te betreden, en van schoenen te wisselen.
 5. De bestuurskamer is beschikbaar voor kleine besprekingen voor maximaal 4 personen en na registratie in de kantine-agenda.
 6. Publiek is niet toegestaan bij trainingen. Kinderen kunnen worden afgezet op de parkeerplaats.
 7. Sporters die klaar zijn met hun training moeten zo snel mogelijk het terrein/de sporthal verlaten en mogen dus niet kijken naar een training van een ander team.
 8. In de sporthal geldt het dringende advies overal een mondkapje te dragen, behalve tijdens de training.
  Zodra de overheid het gebruik van mondkapjes in openbare ruimtes verplicht stelt, is het gebruik ook in de sporthal verplicht.
 9. Aanwijzingen van de aanwezige Corona-coördinatoren of -hosts (herkenbaar aan een hesje met de opdruk “1,5 meter afstand houden”) moeten direct worden opgevolgd.

BASISREGELS VOOR IEDEREEN:

 1. Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop.
 2. Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
 3. Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen.
 4. Houd 1,5 m afstand tot personen van 18 jaar;
 5. Vermijd drukte.
 6. Was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek aan het sportcomplex.
 7. Schud geen handen.
 8. Neem de gebruikelijke veiligheids- en hygiëneregels voor iedereen in acht, neem bijvoorbeeld je eigen bidon mee.
 9. Kom je uit een gebied wat door het RIVM als oranje of rood is gekenmerkt, of heb je van de GGD het advies ontvangen om in quarantaine te gaan, dan dienen de geldende maatregelen omtrent quarantaine strikt in acht te worden genomen.
 10. Heb je een Coronatest ondergaan en is de uitkomst positief, blijf dan thuis en volg de richtlijnen van de GGD.

Heb je een positieve uitslag van een Coronatest, of ben je in quarantaine, dan horen we dat graag zo snel mogelijk. Je kunt dit doorgeven aan de wedstrijdsecretaris, één van de Corona-coördinatoren of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

CORONA-COÖRDINATOREN

 • Jan Kees Boot
 • Bram van Leijen
 • Ernst Brobbel
 • Arjan Romers
 • Mark Vredebregt