Corona downloads

CORONA ROND

Download hier diverse stukken m.b.t. de corona maatregelen

  MAP ALGEMEEN 2 MAP HANDBAL 2 MAP KORFBAL 2 

CORONA ROND

 

S.C.TWIST en CORONA

Update

stop covid19Beste leden,

Inmiddels zijn we alweer enige tijd aan het sporten met de aangepaste maatregelen. Middels dit bericht willen we jullie een update geven hoe de zaken er momenteel voor staan.

Vanaf het eerste moment dat we weer mochten, zijn we overweldigd door ieders steun, hulp en aanpassingsvermogen. Handen ontsmetten, materialen schoonmaken en onderling afstand houden, het lijkt simpel maar is in de praktijk lastiger dan we gedacht hadden. Jullie positieve houding heeft een wereld van verschil gemaakt. De toezichthouders die wekelijks klaar staan, extra trainingen/partijtjes die georganiseerd worden en de Fortuna-clinics, geweldig! We willen jullie ontzettend bedanken voor jullie inzet. Behalve deze complimenten willen we jullie nog iets anders meegeven; houd dit vol! Nu er diverse versoepelingen van de maatregelen aankomen, is het belangrijker dan ooit om ons door te pakken en niet te verslappen! Zeker nu de senioren als enige nog niet mogen partijen…

Vanaf 15 juni is het door de gemeente en Veiligheidsregio’s toegestaan om toiletten en doucheruimtes te mogen gebruiken. Na overleg hebben we besloten om de kleedkamers vooralsnog niet te openen. De reden hiervoor is dat dit een lastige situatie is met het verantwoord ontsmetten en afstand houden en we nog maar een aantal weken trainen. We zullen voorbereidingen gaan treffen om dit in het nieuwe seizoen wel uitvoerbaar te maken, hier gaan we wederom ieders hulp bij nodig hebben! Daarnaast zijn we aan het onderzoeken hoe we onze kantine en bar veilig zouden kunnen gebruiken, zodat we direct kunnen beginnen als dit wordt vrijgegeven door de overheidsinstanties. Dit zal geleidelijk gaan gebeuren, wanneer en hoe is nog niet volledig duidelijk.

Mochten jullie nog vragen, tips of andere oplossingen hebben, dan horen we jullie uiteraard graag.

Groeten,

Het bestuur en de Corona-coördinatoren

Regels en adviezen korfbaltraining

pijlen Communicatie opstarten trainingen korfbal.pdf (versie 10-05-2020)

pijlen3xTrainingstijden (aangepast)

Korfbal specifieke maatregelen

  • Kom zoveel mogelijk met de fiets of lopend. Trainers die met de auto komen, dienen in de wijk te parkeren. Voorkom overlast voor de omwonenden.
  • Ouders op het complex zijn niet toegestaan. De parkeerplaats is ingericht als een Kiss+Ride plek, parkeren is niet mogelijk.
  • We hebben de velden zoveel mogelijk ingericht dat de palen per team klaar staan. Zet deze palen ook weer terug bij je teambord en ontsmet deze voor aanvang en na afloop.
  • Vaste palen mogen blijven staan in de grond.

Pagina 1 van 3