Corona downloads

CORONA ROND

Download hier diverse stukken m.b.t. de corona maatregelen

  MAP ALGEMEEN 2 MAP HANDBAL 2 MAP KORFBAL 2 

CORONA ROND

 

S.C.TWIST en CORONA

Corona update 5 maart 2021

stop covid19

Per 3 maart 2021 zijn de maatregelen rondom (team)sport iets versoepeld. De maatregelen staan toe dat personen t/m 26 jaar in teamverband buiten kunnen trainen. Voor personen van 27 en jaar geldt dat er buiten getraind mag worden in vaste groepjes van 2 personen. Vanaf 16 maart 2021 mogen personen van 27 jaar en ouder in groepjes van maximaal 4 personen trainen. Op 31 maart 2021 is een nieuw Corona-protocol vastgesteld:

Het volledige Corona-protocol: Maatregelen Corona S.C. Twist versie 31032021 (Corona-protocol).pdf.

De belangrijkste maatregelen zijn:

  • Training in groepsverband is alleen toegestaan voor leden t/m 26 jaar. Bij het sporten geldt de 1,5 meter-regel niet voor deze leden.
  • Leden van 27 jaar en ouder mogen trainen in vooraf vastgestelde groepjes van 4 personen). Er mag tijdens het sporten niet gewisseld worden van groep, en er moet altijd – ook bij het sporten - 1,5 meter onderlinge afstand worden bewaard.
  • Publiek is niet toegestaan bij trainingen. Kinderen kunnen worden afgezet en opgehaald op de parkeerplaats.
  • Handballers die met de auto komen, parkeren deze zover mogelijk achterin op de parkeerplaats, en gaan via zuidkant van de kantine naar de handbalvelden. Korfballers parkeren aan het begin van de parkeerplaats, en gaan via de noordkant van de kantine naar de korfbalvelden.
  • Sporters moeten bij aankomst direct naar de aangewezen plek op het veld te gaan.
  • Sporters die klaar zijn met hun training moeten zo snel mogelijk het terrein verlaten en mogen dus niet kijken naar een training van een ander team.
  • Aanwijzingen van de aanwezige Corona-toezichthouders moeten direct worden opgevolgd.
  • Ben je positief getest, meld dat dan direct aan je trainer of aan het Coronateam. Het Coronateam bepaalt in overleg met trainer(s) en TC welke maatregelen voor het betreffende team gelden.

Voor vragen en suggesties kun je terecht bij de leden van het Coronateam: Bram van Leijen, Ernst Brobbel (handbal), Denise van Haren (korfbal), Arjan Romers en Mark Vredenbregt

Je kunt ook een e-mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.