TWIST van A tot Z

Natuurlijk proberen we je op de website zoveel mogelijk informatie te bieden. Toch kan het voorkomen dat je niet direct vindt wat je zoekt. Hier vindt je onze complete website gerangschikt op alfabet.

alphabet A

ADRES
Ons adres en dat van de sporthal vind je onderaan elke pagina. De contactgegevens van bestuur, commissieleden, coaches, trainers vind je onder de menu-optie Contact.

AANMELDEN (als lid)
Wil je (weer) gaan sporten en zit je aan handbal of korfbal te denken? Wat een goede keuze! Op deze pagina vertellen we je meer over onze vereniging, het lidmaatschap, eventuele proeftraining of subsidie, en maak je kennis met twee geweldige sporten.

AFMELDEN (als lid)
We hopen niet dat je vertrekt, maar kijk eerst hier als je het lidmaatschap wilt beëindigen.

ACTIVITEITEN
We hebben regelmatig een feestje of ander evenement, als er iets is gepland lees je het HIER.

AGENDA
Om alle belangrijke dagen niet te vergeten, je vind ze in de agenda.

alphabet B

BESTUUR
Het bestuur van Twist is te bereiken via de contactpagina. Uiteraard zijn alle bestuursleden regelmatig op de vereniging te vinden en staan ze open voor vragen.

BARDIENST
Heb jij je opgegeven om bardiensten te doen, kijk dan HIER voor het actuele rooster. Overigens kunnen we altijd nieuwe barbemanning gebruiken. Wil je meer informatie of je gelijk aanmelden? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

alphabet C

CONTRIBUTIE
De velden, de sporthal, de kantine en een warme douche na de training of wedstrijd moeten worden betaald. Voor een lidmaatschap van S.C.Twist zijn alle leden contributie verschuldigd.

CONTACT
Wil je iemand mailen of bellen? Kijk dan op de contactpagina, in het uitschuifmenu. NB: niet iedereen wil zijn telefoonnummer op internet, dus bellen is niet altijd mogelijk.

alphabet G

GESCHIEDENIS 
Verschillende onderdelen van onze vereniging bestaan al heel lang. Lees er alles over op de geschiedenis pagina.

alphabet H

HANDBAL...
Bekijk de volgende Handbal gerelateerde pagina's:

 alphabet K

KORFBAL...
Bekijk de volgende KORFBAL gerelateerde pagina's:

KLEDING 
Naast het shirt dat via de vereniging beschikbaar wordt gesteld zijn er nog diverse andere (sport)kledingstukken in de verenigingskleuren aan te schaffen.
Dat kan op DEZE pagina.

KONINKLIJK NEDERLANDS KORFBALVERBOND
Wil je de website van het KNKV raadplegen dan kan dat HIER.

alphabet L

LID WORDEN
Wil je (weer) gaan sporten en zit je aan handbal of korfbal te denken? Wat een goede keuze! Op deze pagina vertellen we je meer over onze vereniging, het lidmaatschap, eventuele proeftraining of subsidie, en maak je kennis met twee geweldige sporten.

LINKS (Handbal)
Op de LINK pagina vind je enkele handige links naar websites over handbal

LIEF & LEED
De ‘Lief en Leed’ commissie verzorgt een attentie namens de club bij speciale gebeurtenissen zoals huwelijk, geboorte, ziekte of overlijden. Maar kan dat niet alleen, daarom is het nodig dat zij door leden, vrijwilligers en supporter erop gewezen worden als er iemand is die aandacht verdient. Laat het weten via dit mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

alphabet M

MEDIA
Regelmatig verschijnen er in de kranten artikelen over onze vereniging. Op deze pagina staan de recente berichten en een achief uit voorgaande jaren

alphabet N

NIEUWSBRIEF
Minimaal 1x per maand wordt er een nieuwsbrief verstuurd. Deze gaat per mail naar geabonneerde leden en andere geïnteresseerden. Ook op de website zijn de nieuwsbrieven te vinden. Heb je géén abonnement, dan kan je jezelf op deze pagina aanmelden voor de nieuwsbrief.

NEDERLANDS HANDBALVERBOND
Wil je de website van het NHV raadplegen dan kan dat HIER.

NIEUWBOUW SPORTHAL
Het geduld werd behoorlijk op de proef gesteld, maar het gaat er nu toch van komen. Volg de ontwikkelingen omtrent de nieuwe sporthal HIER

alphabet P

PROGRAMMA
Het belangrijkste bij S.C.Twist zijn natuurlijk de wedstrijden. Bekijk het hele programma! Hier voor de HANDBAL en hier voor de KORFBAL.

PROEFTRAINING
Als je eerst even wil kijken of handbal of korfbal wel iets voor jou is dan kan je een paar keer komen proef trainen. Aanmelden doe je via dit formulier 

alphabet S

SPONSORING
Zoals iedere vereniging wordt een vereniging groot door sponsoring. Ook S.C. Twist heeft een uitgebreid sponsorpakket.

SPONSOROVERZICHT
Bekijk welke sponsors zich aan S.C. Twist verbonden hebben. 

SPONSOR AAN HET WOORD
Om de sponspors nog wat beter te leren kennen stellen we enkele vragen. Bekijk hier de antwoorden 

STANDEN
Natuurlijk wil je weten hoe jouw team er voor staat in de competitie. Bekijk hier de poulestanden van de Handbal en hier van de Korfbal.

SCHOOLSPORT
Al vele jaren organiseren wij samen met "Vlaardingen In Beweging" schoolsport toernooien. Op deze pagina lees je er meer over.

SUBSIDIE
Via het Jeugd Fonds Sport & Cultuur kan een bijdrage in de contributie kosten aangevraagd worden. Lees er HIER alles over. 

SPELREGELS
Uiteraard zijn Handbal en Korfbal aan regels gebonden. Bekijk de eenvoudige versie t.b.v. de schoolsport HIER
De volledige spelregels zijn te vinden op de website van resp. de HANDBAL en KORFBAL

alphabet T

TEAMS
S.C.Twist doet dit seizoen mee met 15 handbalteams en 20 korfbalteam in de competities. Bekijk alle teams in dit Handbaloverzicht en dit Korfbaloverzicht.

TRAININGSTIJDEN
Het is altijd handig om te weten wanneer en waar er getraind wordt. Bekijk hier de Handbaltrainingstijden en hier de Korfbaltrainingstijden.

TAAKOMSCHRIJVING (Handbal) - Tijdelijk niet beschikbaar!
Overweeg je een functie op je te nemen? Dan is het handig om even te lezen wat er zoal voor komt kijken. De taakomschrijvingen zijn voor de Handbal geschreven maar zijn in grote lijnen ook voor de Korfbal van toepassing. (Het komt heel professioneel over, maar laat dat je niet afschrikken om iets te gaan doen, want in de praktijk valt het allemaal best mee.)

TWISTFIT
Als je niet wil/of kan handballen of korfballen, dan kun je bij S.C.Twist ook terecht bij TwistFit. Kijk op de TwistFit pagina wat dat inhoudt.

alphabet U

UITSLAGEN
We hebben 2 pagina's met uitslagen van wedstrijden, één van de Handbal en één van de korfbal.

alphabet V

Veilig Sportklimaat
Alles over het actieplan "naar een veiliger sportklimaat" vind je HIER

VERKLARING OMTRENT HET GEDRAG (VOG)
Vrijwilligers van S.C.Twist moeten een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aanvragen.

VERTROUWENSPERSOON
Op deze pagina stellen wij onze vertrouwenspersoon voor.

VRIJWILLIGERS
Bekijk de volgende vrijwilligers gerelateerde pagina's.

alphabet W

WEDSTRIJDEN
Het belangrijkste bij S.C.Twist zijn natuurlijk de wedstrijden. Bekijk het hele programma! Hier voor de HANDBAL en hier voor de KORFBAL.