Nieuwbouw sporthal

De Blaashal is een feit

GV 2 11 2022

Sloop begonnen

Eindelijk is er dan toch een begin gemaakt met het slopen van de kantine en de gymzaal van het VOS. Om iedereen veilig op het veld te brengen is er ook een loopbrug neergezet.

Sloop kantine Loopbrug 1 Loopbrug 2

Bouwflits - 1

BOUWFLITS 1Met de ‘bouwflits’ willen we iedereen op de hoogte houden over belangrijke zaken met betrekking tot de werkzaamheden op ons complex.
De bouwflits zal naast de reguliere nieuwsbrief op wisselende momenten worden verzonden.

Allereerst de complimenten voor de flexibiliteit die de vereniging steeds weer toont bij verrassingen in het traject. Dit zien wij als vereniging, maar het wordt ook gezien door de Gemeente.

Afgelopen maandag hebben we het maandelijkse Gebruikersoverleg gehad over de voorgang van de bouw van de sporthal. Hierin zijn o.a. onderstaande onderwerpen besproken.

 


Blaashal
Afgelopen week is de verankering van de blaashal aangebracht en deze week wordt het kunstgrasveld weer in orde gemaakt.

Volgende week wordt de verzorgingsinstallatie voor de lucht etc. van de blaashal geplaatst. Daarna wordt in week 43 gestart met het opzetten van de blaashal.
Maandag en dinsdag (24 en 25 oktober) worden de voorbereidingen getroffen en woensdag 26 oktober wordt gestart met de daadwerkelijke opbouw waarbij de ondersteuning van ons noodzakelijk is. We hebben ongeveer 25 mensen op die dag nodig van 8.00 tot 17.00 uur. Ook zullen de medewerkers van Team Sport van de Gemeente Vlaardingen hierbij komen helpen.
Donderdag en vrijdag (27 en 28 oktober) wordt de vloer gelegd, waarbij 5 mensen van de vereniging nodig zijn.

Hierbij de oproep om te helpen bij deze unieke gebeurtenis! Wil je deze kans niet missen, meld je dan aan bij Marjan van Reij, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook als je niet de gehele dag kunt zijn we blij met je hulp!

De blaashal zal op 29 oktober voor het eerst worden gebruikt. Dit zal wederom flexibiliteit vragen van de vereniging. De hal is nieuw en het zal de eerste zaterdag vast niet gelijk perfect zijn, maar met de hulp van iedereen kunnen we er een mooi onderkomen van gaan maken.

Sporthal
Met betrekking tot de werkzaamheden van de sporthal wordt in de loop van de volgende week gestart met het slopen van de gymzalen van het College VOS. Hiervoor zijn ongeveer 3 weken nodig en daarna wordt de grond verder bouwrijp gemaakt.
Binnenkort wordt ook een loopbrug gebouwd tussen de kantine en de kunstgrasvelden. Deze loopbrug zal vooral gebruikt worden voor de leerlingen van het VOS om overdag veilig naar de sportvelden te kunnen gaan. In de avonden en weekenden blijft de huidige doorgang beschikbaar voor de vereniging.
De eerste paal van de sporthal en kantine gaat waarschijnlijk in de 2e helft van november de grond in. Hierover gaan wij jullie informeren zodra hier meer over bekend is.

Houd de bouwflitsen in de gaten, want hierin komt korte informatie die belangrijk is voor het gebruik van ons terrein.

Heb je vragen over de bouw of tips voor het nieuwe complex, laat het dan gerust weten.

Jan Kees

 

Pagina 1 van 12