Nieuwbouw sporthal

De verhuizing - slot

Er waren geen updates de afgelopen weken. Niet omdat er niet gewerkt is, maar steeds weer foto's van verhuizende en schoonmakende mensen gaan een beetje vervelen. Stonden de eerste weken vooral in het teken van het gereedmaken van "De Keijzer", de laatste weken ging het vooral om het uitzoeken en verhuizen van de spullen. Want dat waren er nogal wat, na de fusie van de verenigingen HWC, Spirit en Oranje Nassau, en de komst van KVV Vlaardingen een jaar later. 31 augustus was de laatste dag dat we in de oude kantine mochten, en die tijd hadden we ook hard nodig. Op 20 augustus was er nog een schoonmaakdag, waarbij de omgeving van de kantine is ontdaan van onkruid, en de laatste schoonmaakwerkzaamheden plaatsvonden.

De komende weken gaan we verder met het inrichten van onze tijdelijke kantine. Dat zal hier en daar nog een beetje overlast geven. En dan gaan we vooruitkijken naar 2 belangrijke ontwikkelingen: de sloop van de kantine en gymzalen, en de komst van een blaashal op het korfbalveld, in de laatste week van oktober. Ook daar zullen we op deze plek verslag van doen.

De verhuizing - deel 4 (week 30-2022)

Ook deze week is er - helaas door weinig mensen - weer heel veel gedaan. De plafondplaten uit de "Paddestoel" worden vervangen door die uit "33b", die meer geluid dempen. Dat zorgt dat in 33b nu wel erg duidelijk is dat het gesloopt gaat worden, en dat de Paddestoel er wat stoffig uit ziet. Ook andere delen worden hergebruikt, zoals het kastje onder de koffiezetapparaten. Maar natuurlijk werd er ook weer volop schoongemaakt, en dan kom je nog weleens wat tegen...

De verhuizing deel 3 (week 28/29)

De vakanties zijn in volle gang, en dat is te merken aan het aantal helpende "handjes". Die waren helaas op voor de verhuizing geplande zaterdagen minimaal. Maar gelukkig is de schoonmaakploeg goed op stoom, en kon er doordeweeks wel al het nodige verhuisd worden. De "Paddestoel" heeft een ware metamorfose ondergaan en begint er steeds netter uit te zien, terwijl "33b" (de termen "oude" en "nieuwe" kantine beginnen nu verwarrend te worden) steeds leger raakt.

Ondertussen wordt er nog steeds gewerkt aan de bouwweg, wat de toegang tot de gastenkleedkamers nog wel tot een uitdaging maakt, en zijn de mensen van Tempelbouw en Van Dorp volop bezig om de school af te sluiten van de gymzalen.

Pagina 1 van 11