S.C. Twist: een nieuwe vereniging met een lange geschiedenis

Kantine TwistSportclub Twist is opgericht in 2015. Vanaf 1 juli 2015 is de vereniging een gezamenlijke voortzetting van drie verenigingen uit de Vlaardingse Westwijk: c.k.c. Oranje Nassau (korfbal, opgericht in 1935), c.k.c. Spirit (korfbal, opgericht in 1947) en h.v. HWC (handbal, opgericht in 2006, na de fusie van de handbalverenigingen WIK (1951) en Hollandiaan). De naam Twist verwijst naar het opgaan van drie verenigingen in 1 nieuwe vereniging. In 2016 hebben ook de korfballers van KV Vlaardingen zich aangesloten bij S.C. Twist. Wil je meer weten over de geschiedenis van S.C. Twist (en de voorgangers), klik dan hier.

De belangrijkste sporten zijn Handbal en Korfbal, maar er is meer! Doe mee met TwistFIT!, de manier om ongedwongen sportief bezig te zijn. Behalve sporten kun je ook op andere manieren ontspannen. Zo is er een klaverjasclub, en worden er regelmatig feestavonden – voor jong en/of oud – georganiseerd.

Meer weten over deze gezellige sportvereniging? Op deze website vind je heel veel informatie, en je kunt ons volgen op Facebook en Twitter, maar je bent natuurlijk ook van harte welkom om langs te komen tijdens een training of wedstrijden. De trainingstijden en de wedstrijdprogramma’s vind je onder Korfbal en Handbal.

De thuisbasis van S.C. Twist is te vinden aan de Claudius Civilislaan (nr. 33b), vlak naast Het College Vos.