stop covid19

Update per 28 januari

Per 26 januari zijn de corona-maatregelen voor sportverenigingen verder versoepeld. Trainingen en competitiewedstrijden mogen weer binnen en buiten plaatsvinden, tussen 05.00 en 22.00 uur. Vanwege de sluiting van de Westwijkhal kunnen sommige trainingen nog buiten plaatsvinden, en worden thuiswedstrijden op andere locaties gespeeld. Informatie hierover wordt via de trainers/coaches gedeeld. Het programma op onze website, in de korfbal- en handbalapp en op de websites van NHV en KNKV kan de Westwijkhal nog als locatie staan.

Onderstaand de maatregelen zoals die per 26 januari 2022 bij S.C. Twist en in de sporthallen gelden:

  • Trainingen en competitiewedstrijden zijn mogelijk voor alle teams. Ook tennis en "trimmen" (TwistFIT) zijn toegestaan.
  • Bij zaaltrainingen en -wedstrijden is een coronatoegangsbewijs ("QR-code") verplicht voor iedereen van 18 jaar en ouder. In de gebouwen is een mondkapje verplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder (m.u.v. de training/wedstrijd zelf).
  • Publiek is toegestaan bij de wedstrijden, voor zover dat bij de betreffende sporthal mogelijk is.
  • 1,5 meter afstand houden is niet verplicht bij wedstrijden en trainingen als dat door de aard van de sport niet mogelijk is.
    Buiten het veld is 1,5 meter afstand wel verplicht.
  • Hou je aan de basisregels om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
  • Meld een coronabesmetting z.s.m. bij je trainer. Trainers dienen de besmetting zo snel mogelijk te melden bij één van de corona coördinatoren.
    Het coronateam beslist in overleg met trainer en TC of een team mag blijven trainen.

Voor vragen en suggesties kun je terecht bij de leden van het Coronateam: Bram van Leijen, Ernst Brobbel (handbal), Denise van Haren (korfbal). Arjan Romers (kantine) en Mark Vredenbregt

Je kunt ook een e-mail sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.