Lid worden en maatjes van Twist en corona

banner lid worden kort

  banner maatje van Twist   Banner Twist vs Corona

     

NIEUWS

Recrestars: Korfballen voor de gezelligheid zonder wekelijkse verplichtingen

logo KNKVHeb jij zin om weer te korfballen samen met je oude korfbalmaatjes, op een laagdrempelige manier, zonder wekelijks verplichte competitiewedstrijden en vooral voor de gezelligheid? Dat kan binnenkort! Vanaf september 2021 willen wij met S.C. Twist meedoen met een nieuwe korfbalvorm: Recrestars. Dit is een korfbalvorm speciaal voor (oud‐)korfballers van ongeveer dertig jaar en ouder.

Toernooivorm op vrijdagavond
Met de korfbalverenigingen in onze directe omgeving organiseren we op vier vrijdagavonden in september en oktober een toernooi buiten op het veld, steeds bij een andere vereniging. Tijdens dit toernooi spelen we op vier vrijdagavonden drie korte wedstrijden van vijftien minuten tegen de Recrestars van andere verenigingen. Dit doen we vier tegen vier, in 1 vak. Na afloop is er ruimte voor een gezellige derde helft. De vier speeldata worden van tevoren bekendgemaakt. Zijn deze avonden een succes, dan herhalen we de opzet in het voorjaar. Als Recrestar kun je dus op een laagdrempelige manier gezellig korfballen, heb je geen wekelijkse verplichtingen en ben je elk weekend vrij.

Wil je meedoen aan deze gezellige toernooicompetitie en samen met je korfbalmaten leuke avonden beleven? Schrijf je dan in en doe gratis mee aan Recrestars. Je kunt je individueel inschrijven èn het is mogelijk om je eigen team samen te stellen. Voor vragen, of direct inschrijven, kun je terecht bij Jan Kees Boot via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deze nieuwe korfbalvorm is een pilot die in samenwerking met het KNKV wordt opgezet. We hopen op veel enthousiasme!