Lid worden en maatjes van Twist en corona

banner lid worden kort

  banner maatje van Twist   Banner Twist vs Corona

 

NIEUWS

Strengere Corona-maatregelen

Tijdens de persconferentie van maandagavond zijn er verscherpte maatregelen aangekondigd die ook van invloed zijn op onze club. Vanaf dinsdag 29 september 18.00 gelden onder andere de volgende maatregelen:

  1. De kantine is gesloten, kleedruimtes (max. 5 pers.) en toiletten mogen gebruikt worden
    Het is helaas nog niet mogelijk om te douchen.
  2. Bestuurskamer is beschikbaar voor kleine besprekingen voor maximaal 4 personen, na registratie in de kantine-agenda.
  3. Publiek is niet toegestaan bij wedstrijden en trainingen.
    a. Bij uitwedstrijden van jeugdteams tot en met A vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij mogen ook bij de wedstrijd blijven kijken. Let op: max. 3 chauffeurs per team!
    b. Bij thuiswedstrijden en trainingen vallen de chauffeurs niet onder teambegeleiding. Zij mogen niet blijven kijken bij de sportactiviteit.
  4. Sporters die klaar zijn met hun training of wedstrijd moeten zo snel mogelijk het terrein verlaten en mogen dus niet kijken naar een training of wedstrijd van een ander team.

Daarnaast gelden nog steeds de algemene maatregelen, zoals 1,5 meter afstand houden (ook voor reserves), regelmatig je handen wassen/desinfecteren en thuisblijven bij klachten.

Het volledige Corona-protocol vind je hier. Heb je vragen, neem dan contact op met Jill Lauwigi (korfbal) of Bram van Leijen (handbal), of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We doen een beroep op jullie verantwoordelijkheidsgevoel en medewerking om de handhaving zo goed mogelijk te laten verlopen op ons complex!

 

closed