Lid worden en maatjes van Twist en corona

banner lid worden kort

  banner maatje van Twist   Banner Twist vs Corona

 

NIEUWS

S.C. Twist gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

GCA coronaproof

Zaterdag 19 september is de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie gestart. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. De realisatie van de sporthal op onze locatie met hierbij de verbouwing van de kantine komt steeds dichterbij , waardoor wij de opbrengst van deze actie goed kunnen gebruiken. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen
Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

Koop je loten online
Wil je wel loten kopen, maar heb je geen verkoper gezien? Je kunt direct loten kopen op de website van de Grote Clubactie. Ga naar sctwist.nl/clubactie of scan onderstaande QR-code met je telefoon. Je kunt online loten kopen tot en met dinsdag 24 november 2020.

QrCodeForClubActie

Extra inkomsten hard nodig
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.