Het beoefenen van een sport in competitievorm vraagt soms best veel tijd. Tijd die er niet altijd meer is als je bv. gaat studeren, of een gezin hebt. Een aantal leden haken daarom af, ondanks dat ze de sport nog wel leuk vinden. En dat is erg jammer. De afgelopen maanden is er overleg geweest met o.a. het KNKV om te kijken of er een meer flexibele vorm van lidmaatschap mogelijk is. Binnenkort starten we met een pilot bij de korfbal.

Hoe ziet dat parttime korfballen eruit?

  • Je zit niet vast aan één team, maar kunt worden ingezet bij het derde t/m het zesde team (in principe worden de selectieteams aangevuld vanuit de leden die volledig trainen en spelen).
  • Je kunt geen plek in de wedstrijd 'opeisen'. Leden die volledig trainen en spelen gaan in wedstrijden voor in de opstelling.
  • Je betaalt 70% van de normale kosten. Hiervoor mag je maximaal de helft van de competitiewedstrijden meespelen.

In eerste instantie zullen we met de pilot starten bij de korfbal, maar uiteraard als handballers interesse hebben vernemen wij dat ook graag.

Voor meer informatie kun je terecht bij de TC (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).