Lid worden en maatjes van Twist

banner lid worden kort

  banner maatje van Twist

NIEUWS

Rob Berreboom interim-trainer bij Twist korfbal

Rob Berreboom PsAfgelopen week heeft de Technische Commissie samen met het Bestuur een overeenkomst bereikt
met Rob Berreboom om de rest van het seizoen de begeleiding van de selectie van s.c. Twist op zich te nemen. Wij zijn heel blij dat we Rob hebben kunnen aanstellen en wensen hem veel succes en uiteraard veel plezier
bij s.c. Twist

Hier onder stelt Rob zich kort voor:

Hallo ik ben Rob Berreboom 55 jaar en vader van drie kids Tijm Mirre en Mees.
Ik heb altijd gekorfbald bij Het Zuiden (OZC) en op mijn 24e ben ik bij Bolnes (KCR) begonnen met trainen geven buiten mijn eigen club.
Alle opleidingen van de bond doorlopen tot en met Oefenmeester.
Verder bij WION, ODO,Maassluis, IJsselvogels, RWA, Phoenix, ODO en tot slot DSC trainen gegeven.
Door omstandigheden met mijn oudste zoon gestopt bij DSC en nu gevraagd om Twist te helpen tot het eind van dit seizoen.
Zodat de club rustig kan gaan zoeken voor een nieuwe coach voor komend seizoen.
Hoop dat we een goede en leuke samenwerking krijgen.

Rob Berreboom

Edwin Jansen verlaat met directe ingang S.C.Twist

Afgelopen maandag, 20 januari 2020, heeft Edwin Jansen de korfbalselectie van S.C.Twist medegedeeld zijn lopende overeenkomst met directe ingang te beëindigen.
Dit besluit kwam voor de spelersgroep, maar ook het bestuur, als een volslagen verrassing. De week ervoor zijn er nog gesprekken gevoerd, waarvan het bestuur van S.C.Twist de indruk had de samenwerking toch nog te kunnen verlengen.
Het meest wrange van de beslissing van Edwin Jansen was dat met name door de selectie bij het bestuur was aangedrongen om hem aan te houden voor het komende seizoen.

De training van de selectie wordt met directe ingang overgenomen door Ron Dissel, de coach van het tweede team van S.C.Twist.
De komende tijd zal het Bestuur samen met de Technische Commissie van S.C.Twist zich beraden over de invulling van de ontstane vacature.

Erasmushal geopend

  

Opening Erasmushal 1Afgelopen vrijdag 24 januari is de nieuwe sporthal, de Erasmushal in de Westwijk, feestelijk geopend. Als grootgebruiker van deze sporthal kon S.C. Twist uiteraard niet ontbreken. Naast diverse demonstraties van korf- en handbal hebben we – speciaal voor de nieuwe bewoners van het appartementencomplex dat boven de sporthal ligt – TwistFIT gepromoot. Ook andere gebruikers waren aanwezig voor een demonstratie aan o.a. de bewoners en wethouders.

Met de opening van deze hal is een einde gekomen aan de 'oude' Westwijkhal (hal 1). Hal 2 blijft nog in gebruik tot de 2e sporthal, op ons terrein wordt opgeleverd. Dat zal nog even duren, maar inmiddels is er groen licht gegeven voor de aanbestedingsfase. En dat is zeer goed nieuws voor onze vereniging!Opening Erasmushal 2

 

Pagina 1 van 23