Lid worden en maatjes van Twist

banner lid worden kort

  banner maatje van Twist

NIEUWS

Problemen met palen op het kunstgras

De korfballers hebben ongetwijfeld ondervonden dat het soms lastig is om de korfbalpalen uit de grondpotten te halen. Dit wordt veroorzaakt doordat het zand tussen de paal en de grondpot komt te zitten. Helaas blijft het een utopie om deze uitdaging; “het makkelijk plaatsen en verwijderen van de grondpotten” op te lossen. De minimale tolerantie die tussen de paal en de grondpot zit is en blijft een uitdaging. De millimeters onder in de pot hebben boven bij de mand een grotere bewegingsuitslag. We kunnen daar niet meer ruimte creëren.
Het allerbelangrijkste is om de omgeving van de grondpotten zo schoon mogelijk te houden:

• Zand rond de potten naar de buitenkant vegen, dus niet richt de potten;
• Grondpot zeer regelmatig legen (loopt op den duur vol met zand);
• Zo nu en dan de palen ook even ontdoen van zand;
• Zo veel mogelijk blad/takjes en anders groen uit de pot houden.

Mocht het weghalen van de paal toch problemen geven is het absoluut niet goed om te wrikken. Het beste is om een sterke vent te zoeken!!
Om de paal weg te halen moet deze ongeveer op kniehoogte worden gepakt en recht omhoog worden getrokken. Ga dus alsjeblieft niet aan de paal staan schudden, hierdoor wordt de grondpot beschadigd met alle gevolgen van dien.
Dit is uiteraard lastiger als in de oude situatie, maar ik reken op ieders medewerking.

Mochten jullie een goed idee hebben om het op te lossen dan vernemen wij dat natuurlijk heel graag.

Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Namens het bestuur

Jan Kees Boot

Familiedag 2019

Familiedag 2019

Zaterdag 6 juli 2019 staat, als seizoen afsluiting van zowel de handbal als de korfbal, het S.C. Twist Familiedag op de planning. Op deze dag is er voor jong en oud, handballer of korfballer genoeg te doen.
Zo organiseren we voor de handbal een ouder-kind toernooi waarbij de kinderen het gaan opnemen tegen de ouders. Voor de korfbal is er een familietoernooi waarbij verschillende families gaan strijden om de beste korfbalfamilie van S.C. Twist. Daarnaast regelen we randactiviteiten zodat ook de kleinste kinderen zich kunnen vermaken. Zo was er vorig jaar een supergaaf springkussen voor de kids.
De dag sluiten we af met een gezamenlijke BBQ.
Om alle vrijwilligers te bedanken, is de barbecue voor hen gratis. Voor overige (familie)leden en belangstellenden kost de barbecue € 5,00.

Inschrijven gaat via het digitaal formulier: aanmelden 

Voor de BBQ kan je je hier opgeven:         aanmelden

Schutterstoernooi 2019

schutters 2019 

 

Op zaterdag 22 juni staat het jaarlijkse schutterstoernooi op het programma voor de korfbal. Samen met een tweetal ga je de strijd aan om de beste schutters van S.C. Twist te worden! Maak met jouw beste vriend/vriendin/vader/moeder een duo en schrijf je in voor dit toernooi wat je zeker niet wilt missen!
F-jeugd                   Onderling 1 tegen 1 
E-D-jeugd               Onderling 1 tegen 1
C-B-jeugd               Onderling 1 tegen 1
A-Senioren             2 tegen 2

Elk toernooi is onder voorbehoud van het aantal aanmeldingen. - Inschrijven kon tot uiterlijk zaterdag 15 juni 2019! 

Pagina 1 van 10