Lid worden en maatjes van Twist en corona

banner lid worden kort

  banner maatje van Twist   Banner Twist vs Corona

Banner vlaardingse sportweek 2020 

Wist u dat S.C Twist naast het hand- en korfballen ook voor de oudere inwoners van Vlaardingen een heleboel te bieden heeft!
Op dinsdag- en donderdagochtend van 09.00 uur tot 12.00 uur kan er getennist worden.
Op dinsdagavond van 19.30 uur tot 20.30 uur kan iedereen met TwistFit bewegen.
klik hier voor de trainingstijden van de HANDBAL en KORFBAL.

NIEUWS

Coronamaatregelen via de app

Handbal appCoronalink in Handbal appInmiddels hebben vele verenigingen speciale maatregelen genomen om Corona-besmettingen tegen te gaan. De Handbal-app en Korfbal-app bieden nu een directe link naar een website van de thuisvereniging, waar je de maatregelen terug kunt vinden. Klik simpelweg op een wedstrijd en boven de wedstrijdgegevens verschijnt een knop.

Je moet hiervoor wel de beschikking hebben over de nieuwste versie van de app, 5.3.3. Deze is inmiddels beschikbaar in de Apple Store (voor iPhone/iPad), maar de Android versie is nog niet beschikbaar in de Google Play Store. Naar verwachting zal dat over enkele dagen het geval zijn.

Alle informatie over de Corona maatregelen bij Twist kun je vinden op onze speciale Corona-pagina.

V(erklaring) O(mtrent) G(edrag)

justis vog 300px De afgelopen maand hebben de trainers, coaches en leiders van de (jeugd)teams , waarvan wij geen recente VOG-verklaring van hebben, het verzoek gekregen om zo snel mogelijk een kopie van hun VOG-verklaring in te leveren.
Ook hebben wij dit verzoek gedaan aan de scheidsrechters.
Als vereniging willen wij voor alle kinderen en leden een veilig Sportklimaat en het hebben van een VOG-verklaring is een klein onderdeel hiervan.
Wij verzoeken degene die de verklaring nog niet hebben ingeleverd, dit zo spoedig mogelijk te doen door een kopie te e-mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vraagt u zich af of u ook een VOG-verklaring nodig hebt, stuur dan een berichtje en dan zorgen wij ervoor dat u zo nodig een link krijgt toegestuurd waarmee u gratis een VOG-verklaring kan aanvragen.
Namens het bestuur

Jan van Vliet 
Penningmeester

S.C. Twist gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

GCA coronaproof

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. De realisatie van de sporthal op onze locatie met hierbij de verbouwing van de kantine komt steeds dichterbij , waardoor wij de opbrengst van deze actie goed kunnen gebruiken. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen
Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

Extra inkomsten hard nodig
We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

 

Pagina 1 van 23