Lid worden en maatjes van Twist

banner lid worden kort

  banner maatje van Twist

NIEUWS

S.C. Twist ondertekent Vlaardings Sportakkoord

ondertekening sportakkoordOnlangs heeft Jan Kees Boot namens S.C. Twist het Vlaardings Sportakkoord ondertekend. In dit akkoord hebben diverse sportverenigingen en maatschappelijke organisaties afgesproken om samen te werken. Het doel is zorgen dat iedere Vlaardinger kan sporten. Via wedstrijden, maar ook op andere manieren.
 
Voor onze club een logische gedachte. Ons complex wordt al gebruikt door de VOS, trimmers en tennissers. We organiseren schoolsport-toernooien en werken mee aan activiteiten als Ukkies in Beweging. Binnenkort komt daar een nieuwe gebruiker bij. De stichting Vlaardingen in Beweging gaat bij ons sportlessen aanbieden aan vluchtelingen en cliënten van Minters. Mensen voor wie de stap naar een sportvereniging nu vaak een stap te ver is. Een mooi voorbeeld van samenwerking!
 
Wil je meer weten over het sportakkoord? In de nieuwsbrief van eind november komt wat meer achtergrondinformatie. Nu al nieuwsgierig? Download dan het Akkoord en de Bijlagen.

Beneluxtunnel afgesloten

beneluxtunnelUitspelende teams opgelet!
Rijkswaterstaat voert in het weekend van 16 op 17 november onderhoudswerkzaamheden uit in de Beneluxtunnel in de A4. Er worden dan onderdelen van de elektrische installatie vernieuwd. Van zaterdag 16 november 21.00 uur tot zondag 17 november 22.00 uur is de tunnel in beide richtingen geheel afgesloten. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van tien tot dertig minuten. Gele borden en informatiepanelen langs en boven de weg geven de omleidingsroutes aan.

De grote clubactie loopt ten einde

groteclubactieDe verkoop periode voor loten van de Grote Clubactie loopt ten einde.
Een heleboel verkoopboekjes zijn nog niet ingeleverd.
Graag uiterlijk zaterdag 30 november het verkoopboekje inleveren bij Edith Maan of Katelijne van der Harst ( of via je coach / teamleider)

Pagina 1 van 17