Lid worden en maatjes van Twist en corona

banner lid worden kort

  banner maatje van Twist   Banner Twist vs Corona

 

NIEUWS

Violenactie 2021

violen 800px

Ook dit jaar, nu de lente in aantocht is,  kunt u weer prachtige violen bestellen bij S.C.Twist.
Zoals altijd is de opbrengst bedoeld om het handbal jeugdweekend en de Mini pretdagen te financiëren.
Klik op de violen links voor meer informatie.

Bingo 26 februari

bingoDe balletjes gaan weer rollen...! Vrijdag 26 februari wordt - inmiddels voor de 5e keer - de Twist Bingo avond georganiseerd. Veilig thuis via Zoom, en toch een gezellige avond met elkaar. En er zijn natuurlijk weer vele leuke prijzen te winnen! De bingo wordt gespeeld in 2 rondes, en per ronde maak je 3x kans op een prijs. Een bingoboekje (met een kaart voor elke ronde) kost € 6,00, en als je meedoet met de bingo, kun je ook een lot (€ 1,00) kopen voor de tombola, direct na bingo. Ook hierbij zijn vele leuke prijzen te winnen.

Wil je extra kansen, dan kun je ook meerdere boekjes en loten kopen. En zou je wel willen meedoen, maar ben je de 26e niet in de gelegenheid om zelf de nummers weg te strepen? Geen nood, de bingoservice doet dat graag voor je!

Voor meer informatie en het bestellen van bingoboekjes en loten kun je contact opnemen met de bingocommissie, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een overzicht van de sponsors van deze bingoavond vind je hier.

Status sporthal Claudius Civilislaan

In diverse media zijn de afgelopen dagen berichten gepubliceerd over de ontwikkelingen met betrekking tot de Sporthal.
Namens het bestuur willen wij jullie uiteraard ook graag hierover informeren. Dit vooruitlopend op de uitgebreidere berichtgeving in de komende Nieuwsbrief, welke begin komende week verschijnt.

Op 13 januari 2021 hebben we uitgebreid overleg gehad met de Gemeente, de architect en de Het College Vos over de status van de nieuwe sporthal.
De informatie die wij hebben gekregen was onder strikt embargo totdat dit werd besproken in het College van B&W van Vlaardingen afgelopen dinsdag 26 januari. Het raadsmemo wat nu ter goedkeuring aan de Gemeenteraad wordt aangeboden kunt u via deze link inzien:

https://www.vlaardingen.nl/dsresource?objectid=34b8f803-e2f1-4a74-bed3-196137555df3&type=org&&

De reden dat het proces vertraagd werd, is omdat de informatie waarop het oppervlak van de hal was gebaseerd, niet correct bleek te zijn. Hierover is de afgelopen maanden door de Gemeente en architect veelvuldig contact geweest met het NOC/NSF en de beide bonden NHV en KNKV.
Dit heeft geresulteerd in een aanpassing van het ontwerp en de consequenties worden op dit moment in kaart gebracht.

In de komende Nieuwsbrief zullen wij uitgebreid beschrijven wat er allemaal te gebeuren staat (waaronder de verhuizing naar de ON-kantine in de mei-vakantie), maar vooruitlopend hierop wilden wij jullie nu reeds hierover informeren.

Pagina 1 van 31